ЗА НАС


Нашата приказна започнува во 2006 година кога група млади луѓе присуствуваа на истиот Универзитет и студираа различни дисциплини во информатичките технологии. Петнаесет години подоцна, и по многу часови напорна работа во корпоративниот свет, повторно се собравме и му ја донесовме на светот нашата моќна платформа на алатки за конвертирање и манипулирање со PDF документи.

GorillaPDF е вид на софтвер што ќе го обожавате бидејќи ве поддржува кога е потребно и нуди беспрекорна интеракција, заштита и доверливост. Тоа е производ изграден од искуство во работа со PDF-датотеки за банкарски, владини и образовни проекти. Ги апсорбиравме и проучувавме главните тешкотии што ги имаат корисниците при работа со PDF-датотеки и ја префрливме таа енергија во извонреден онлајн софтвер за менување на делот од PDF-документите.

Сите алатки на веб-страницата работат независно како веб-услуги. Горилата ги прифаќа вашите датотеки, ги обработува и ви служи за преземање и понатамошна употреба, без потреба од преземање, инсталирање, па дури и најавување. Тоа е решение погодно за мобилни и десктоп корисници, додека се користи во светот на бизнисот, образованието и од поединци.

Издаваме нови производи со голема брзина и редовно додаваме нови функции на тековната палета на алатки за да ги задоволиме барањата на корисниците. Блогот е местото каде што објавуваме нови производи, ажурирања или написи за дигитализација и вести од индустријата, но ги споделуваме вестите и на Facebook, LinkedIn и Twitter.

Во овој момент, можете целосно да ги искористите седумнаесетте достапни алатки за бесплатно користење:

 • TXT во PDF
 • PDF во TXT
 • JPG во PDF
 • PNG во PDF
 • Онлајн OCR
 • Од збор во PDF
 • Excel во PDF
 • PowerPoint во PDF
 • ODS во PDF
 • ODT во PDF
 • ODP во PDF
 • Шифрирајте PDF
 • Отклучи PDF
 • Компресирајте PDF
 • Комбинирај PDF
 • HTML во PDF
 • PDF Читач

Навистина се надеваме дека ова е само почеток на нешто поголемо и многу повлијателно за ерата на дигиталната трансформација. Секој корисник кој конвертира датотеки нè охрабрува да веруваме во вистински работен простор без хартија и да градиме иновативни решенија за поддршка на каузата.

Придружете ни се на патувањето, следува уште повеќе.

Со почит,

GorillaPDF тим.