Конвертирај PPT во PDF

Најлесниот начин за претворање на PowerPoint презентации во PDF онлајн.

Поставете датотека PowerPoint (максимална големина 50MB)
Вашата датотека е подготвена за преземање. Ви благодариме што го користите Gorilla PDF!
Преземи

Едноставно онлајн решение за конвертирање на Microsoft PowerPoint во PDF

Топ конвертер за PPT, PPTX и други екстензии.

Рационализирајте ја вашата комуникација со други луѓе прекѕ испраќање документи со прифатлив формат на датотека како што е PDF.

Користете го овој конвертор за да ги претворите PPT, PPTX и други формати на датотеки за презентација во PDF.

Конвертирајте повеќе формати како PPT, PPTX, POTX, PPSX и ODP во PDF
Безбеден и безбеден конвертер на Microsoft PowerPoint во PDF

100% безбеден конвертор.

Останете сигурни со вашите документи бидејќи обезбедуваме сигурна конверзија.

Онлајн PPT во PDF конверторот е ваша лична дигитална алатка за конверзија за секојдневна употреба.

Автоматизирана програма трајно ги отстранува датотеките 12 часа по поставувањето.

Претворете го PowerPoint во PDF онлајн.

PPT во PDF конверторот е веб-базирана апликација, која не бара најавување за да започнете да го користите.

Единствениот услов е да имате интернет конекција на вашиот мобилен, лаптоп или десктоп компјутер.

Тоа е бесплатно онлајн решение достапно насекаде и во секое време на Windows, Mac и кој било друг оперативен систем.

Онлајн конвертер на PowerPoint во PDF
Бесплатен конвертер од PowerPoint во PDF

Бесплатен PPT во PDF конвертор.

Претворете ги вашите презентации и слајдови во PDF без никакво ограничување на употребата.

Онлајн конвертирањето PPT во PDF е 100% за секојдневна употреба.

Како да конвертирате PPT во PDF онлајн?

Видео конвертирање PPT во PDF
  1. Кликни на Browse копчето, или повлечи го PPT или PPTX фајлот на површината.
  2. Кликни на Convert коппето да почне конверзијата.
  3. Кога ќе заврши конвертирањето, кликни на Download за да го превземеш PDF документот локално.

Висококвалитетна конверзија од PPT во PDF.

Висококвалитетна конверзија од PPT во PDF.

При конвертирање на PowerPoint во PDF, распоредот и фонтовите се зачувани. Се зачувуваат и линковите. Другите корисници можат да ги гледаат презентациите во висока резолуција дури и ако немаат Microsoft PowerPoint. Сепак, тие не можат да направат промени во датотеката.

Овој PPT во PDF конвертор го задржува форматирањето и прикажува висококвалитетна презентација во PDF-датотека, погодна за споделување со други луѓе.

Дополнително, можете да ги искористите предностите на другите алатки и да додадете безбедност на PDF-датотеката или да споите повеќе датотеки во една.

Алатката за конвертирање од PPT во PDF е погодна за бизниси и поединци, како и за студенти кои често работат со PowerPoint презентации и бараат лесен начин за конвертирање на PPT во PDF онлајн и бесплатно.

Веќе гласано 3.89 / 5 - 36 гласови