Отклучете го PDF преку Интернет

Бесплатно отстранување на лозинки за PDF за да ги отклучите вашите заштитени документи.
Поставете PDF датотека (максимална големина 50 MB)
Дадовме се од себе да го отклучиме, но оваа датотека има силна шифрирање. Внесете лозинка за отклучување:
Enter valid URL so we can transform to PDF

Just be sure to enter valid URL and we will do the magic in a couple of seconds

Поставената датотека треба да биде со максимална големина од 50 MB
Sorry we can't recognize this url. Please add valid URL or don't forget to include http:// or https:// at the start
Sorry, we couldn't process this URL because of security access from the remote server
Веќе гласано 4.73 / 5 - 323 гласови
Merge pdf
Вашата датотека е подготвена за преземање. Ви благодариме што го користите Gorilla PDF!
Преземи

Како да ја отклучите PDF-датотеката заштитена со лозинка?

Изберете PDF-датотека за отклучување

Чекор 1

Кликнете на копчето „Избери датотека“ и отворете ја датотеката PDF за отклучување.

Внесете лозинка за да го отклучите PDF-от

Чекор 2

Внесете ја вашата лозинка и кликнете на копчето „Отклучи PDF“.

Преземете ја вашата незаштитена PDF-датотека

Чекор 3

Вашата PDF-датотека е отклучена. Кликнете на но за да ја преземете вашата датотека

Отклучете ги вашите PDF-датотеки во движење

Отстранете ја лозинката од PDF лесно и непречено.

Можеби има многу причини зошто сакате да ја отстраните заштитата од PDF. Нема проблем.

Само вчитајте ја датотеката и внесете ја лозинката. Потоа, кликнете на копчето Преземи и Voila!

Вашиот PDF е без лозинка и е подготвен за употреба.

Отстранете ја лозинката од PDF лесно и непречено
Онлајн отклучувач на PDF

Работи онлајн.

Дешифрирајте PDF од каде било, на кој било уред, мобилен или десктоп. Отстранувачот на лозинки на PDF работи во облакот и колку што може да биде едноставно, ќе ја отстрани заштитата на PDF-датотеките побрзо отколку што можете да замислите.

Нема мака за преземање и инсталација.

Отклучете PDF датотеки во безбедно опкружување.

Вашата приватност е наш главен приоритет. Поставете датотека преку безбедна SSL врска и завршете ја работата онлајн за неколку секунди.

Ниту една датотека не останува подолго од 12 часа по поставувањето.

Тоа е пригоден начин за отклучување на вашите PDF документи.

Отклучете го PDF во безбедно опкружување
Бесплатен PDF отстранувач на лозинка

Бесплатен PDF отстранувач на лозинка.

Секоја веб-апликација на GorillaPDF е бесплатна за користење, вклучително и Отклучи PDF.

Слободно можете да ја отстраните заштитата на онолку PDF-датотеки колку што сакате во секое време.

Вие сте ограничени само со големината на датотеките што ги поставувате, која во овој момент е 50 MB.