ODT во PDF онлајн бесплатно

Најлесен начин за конвертирање на текстуални документи Open Office во PDF. Пробајте го GorillaPDF конверторот.
Поставете odt датотека (максимална големина 50 MB)
Enter valid URL so we can transform to PDF

Just be sure to enter valid URL and we will do the magic in a couple of seconds

Поставената датотека треба да биде со максимална големина од 50 MB
Sorry we can't recognize this url. Please add valid URL or don't forget to include http:// or https:// at the start
Sorry, we couldn't process this URL because of security access from the remote server
Веќе гласано 4.75 / 5 - 112 гласови
Merge pdf
Вашата датотека е подготвена за преземање. Ви благодариме што го користите Gorilla PDF!
Преземи

Како да конвертирате ODT во PDF?

Како да конвертирате ODT во PDF
  1. Отворете ја датотеката од вашиот компјутер во формат ODT.
  2. Кликнете на копчето за конвертирање.
  3. Почекајте неколку секунди за да се изврши конверзијата.
  4. Преземете ја вашата датотека со кликнување на копчето.

Изграден за намената. Едноставен и брз конвертер од ODT во PDF.

ODT е за уредување, а PDF е за објавување.

OpenDocument Text Document Format или ODT е пакет за уредувачки текстуални документи и подтип во семејството на формати ODF.

Можете да отворите ODT-датотека со домашни апликации како што се LibreOffice или OpenOffice, па дури и Microsoft Word.

Но, кога се оди формално со конечна публикација, најзгодниот начин е да се претвори во PDF-датотека.

ODT е за уредување, PDF е за објавување
Конвертор од ODT во PDF за работна површина и мобилен телефон

Од кој било уред.

PDF владее со Интернет и секој модерен уред може барем да отвори PDF-датотека

Но, истото го прават и GorillaPDF конверторот.

Пристапете до онлајн алатката во вашиот омилен прелистувач на кој било уред, вчитајте ја датотеката ODT и претворете ја во PDF.

Сигурна конверзија.

Вие сте во сигурни раце, бидејќи се што изградивме се заснова на безбедност.

Се грижиме дека датотеките се трајно избришани 12 часа по поставувањето.

Покрај тоа, врската е шифрирана.

Обезбедете конвертирање од ODT во PDF
Бесплатно онлајн конвертирање на ODT во PDF

Бесплатна онлајн конверзија од ODT во PDF.

Сите алатки на GorillaPDF се бесплатни, вклучително и ODT во PDF конвертер.

Само приспособете ги алатките во работните текови и конвертирајте ги вашите документи каде било и во секое време.

Алатката работи онлајн бидејќи веруваме дека тоа е иднината на следната генерација на PDF конвертори.