ODP во PDF онлајн бесплатно

Најлесен начин да ги конвертирате презентациите на Open Office во PDF. Пробајте го GorillaPDF конверторот.

Поставете датотека Powerpoint (максимална големина 50MB)
Веќе гласано 4.08 / 5 - 138 гласови
Вашата датотека е подготвена за преземање. Ви благодариме што го користите Gorilla PDF!
Преземи

Како да конвертирате ODP во PDF?

Како да конвертирате ODP во PDF
  1. Отворете ја датотеката од вашиот компјутер во ODP формат.
  2. Кликнете на копчето за конвертирање.
  3. Почекајте неколку секунди за да се изврши конверзијата.
  4. Преземете ја вашата датотека со кликнување на копчето.

Едноставна, лесна, безбедна и бесплатна ODP конверзија во PDF

Претворете ги вашите ODP слајдови во PDF.

ODP-датотеката е измислена од Sun Microsystems и се користи од OpenOffice. Можете да креирате и уредувате ODF-датотеки во апликации како што се OpenOffice или StarOffice, но кога станува збор за споделување и презентирање, PDF е секогаш подобар избор. Погрижете се да креирате силна лозинка и да ја запомните.

Тоа е местото каде што стапува во игра алатката за конвертирање ODP во PDF.

Претворете ги ODP слајдовите во PDF
Безбедна конверзија на ODP во PDF

Безбедноста е приоритет.

Вашите датотеки се заштитени и обезбедени. Ние трајно ги бришеме сите документи по 12 часа.

Покрај тоа, врската е шифрирана со SSL, така што обезбедуваме максимална безбедност при конвертирање на вашите документи и датотеки во PDF.

Едноставна онлајн конверзија.

Сè што ви треба е пристап до Интернет.

ODP во PDF е онлајн конвертер кој не бара најавување, така што можете лесно да ја конвертирате вашата презентација на кој било уред, каде било.

Едноставна онлајн конверзија на ODP во PDF
Конвертирајте неограничени ODP-датотеки

Неограничено и бесплатно.

Можете да конвертирате онолку презентации колку што сакате, бидејќи нема ограничувања.

Покрај тоа, можете да ги искористите предностите на другите алатки откако ќе го конвертирате вашиот ODP во PDF.

Сè овде е 100% бесплатно.