Онлајн OCR

Претворете ја сликата во текст што може да се уредува користејќи онлајн OCR конвертер.
Поставете jpg или png датотека (максимална големина 50 MB)
Enter valid URL so we can transform to PDF

Just be sure to enter valid URL and we will do the magic in a couple of seconds

Поставената датотека треба да биде со максимална големина од 50 MB
Sorry we can't recognize this url. Please add valid URL or don't forget to include http:// or https:// at the start
Sorry, we couldn't process this URL because of security access from the remote server
Веќе гласано 4.78 / 5 - 325 гласови
Merge pdf
Вашата датотека е подготвена за преземање. Ви благодариме што го користите Gorilla PDF!
Преземи

Како да извлечете текст од слика?

Претворете ја сликата во текст со онлајн алатката OCR
  1. Отворете ја вашата слика во OCR конверторот со кликнување на копчето Преглед.
  2. Кликнете на копчето за конвертирање.
  3. Преземете го текстот во PDF формат со кликнување на копчето Преземи.

Брзо

Висококвалитетно оптичко препознавање знаци.

OCR (оптичко препознавање знаци) е сложена операција за конвертирање на слики од рачно напишан или отпечатен текст во компјутерски кодирана текстуална датотека.

Овој OCR конвертер го прави навистина лесен благодарение на напредната технологија за препознавање знаци што го напојува.

Прекрасна оптичка алатка за препознавање знаци онлајн
Повеќејазичен OCR конвертер

Повеќејазичен OCR конвертер

Алатката за оптичко препознавање знаци е точна за многу фонтови и јазици, без разлика дали се работи за фактура, лична лична карта, скенирана книга или која било слика со текст што сакате да го извлечете.

Во моментов, OCR конверторот поддржува 116 јазици.

Работи насекаде, на кој било уред.

Дали вашата фотографија е подготвена за OCR?

Сè што ви треба е веб-врска и овој софтвер за веб OCR за да го извлечете текстот од фотографиите и скенираните датотеки.

OCR конвертер за кој било уред и платформа
Бесплатна онлајн услуга за OCR

Бесплатна онлајн услуга за OCR

Најдобриот дел за вас е да ја завршите работата за неколку секунди бесплатно.

Искористете ги сите предности на бесплатниот онлајн софтвер OCR и не заборавајте да ја споделите оваа неверојатна алатка со вашите колеги.

Искористете ги предностите на другите алатки.

PNG to PDF Converter PNG во PDF
JPG to PDF converter JPG во PDF
Compress PDF Компресирај PDF
Password Protect PDF PDF Заштита