Комбинирајте PDF Документи

Најлесен начин за спојување на повеќе PDF-датотеки

Поставете до 10 датотеки со 10 MB по датотека (максимална големина 100 MB)
Вашата датотека е подготвена за преземање. Ви благодариме што го користите Gorilla PDF!
Преземи

Бесплатно спојување на PDF

Оваа алатка за спојување на PDF е 100% бесплатна, а вие и вашиот тим можете да споите онолку документи колку што сакате.

Безбедно спојувајте PDF фајлови

Ова е безбедна веб-апликација за комбинирање PDF документи. Датотеките трајно се бришат по 12 часа.

Спојте PDF на телефонот

Комбинирајте PDF датотеки на iPhone или кој било уред базиран на Android без да инсталирате апликација.

Заштедете канцелариски простор

Дигитализирајте ја документацијата и отстранете ги кабинетите од канцеларискиот простор на еколошки начин.

Спој до 100 MB

Можете да приклучите до 10 PDF-датотеки со вкупна големина од 100 MB, а секој документ е помал од 10 MB.

Спој PDF онлајн

Комбинирајте ги вашите PDF-датотеки онлајн и неограничено, без преземање софтвер, создавање сметка или најавување.

How to merge PDF online?

How to merge PDF video
  1. Прелистувајте ги или влечете и испуштајте ги PDF-датотеките што сакате да ги комбинирате.
  2. Преуредете ги датотеките по саканиот редослед.
  3. Кликнете на копчето Спој PDF.
  4. Преземете го единствениот PDF документ.

Брзо спојувајте повеќе PDF-датотеки користејќи бесплатна алатка за спојување PDF

Можете да споите PDF-датотеки без Adobe Acrobat.

Онлајн алатката за спојување на PDF е безбедна услуга на која можете да се потпрете и идеална за секојдневна употреба.

Ги чува PDF-датотеките безбедни од моментот на поставување до бришењето, што се случува автоматски два пати на ден.

Спојте PDF без Adobe Acrobat
Комбинирајте PDF документи на Windows, Mac и Linux

Комбинирајте PDF датотеки на Windows, Mac и Linux

Една од главните придобивки од користењето на PDF Joiner е тоа што можете да му пристапите на секој оперативен систем бидејќи е независен од платформата.

Не треба да преземате или инсталирате некој софтвер. Со онлајн алатката за спојување на PDF, можете да комбинирате PDF датотеки во движење.

Спојувајте PDF-датотеки за лесно споделување

Една од предностите на спојувањето на PDF документи е тоа што имате само еден прилог во вашата е-пошта наместо десетици документи, кои приемниците ги добиваат на другиот крај.

Понатаму, можете да го споите и компресирате вашиот PDF и да ја намалите неговата големина за 80%.

Спојте PDF за лесно споделување
Брз PDF Комбинатор

Брз PDF Комбинатор

Спојувањето на PDF е брзо онлајн решение за комбинирање на PDF-датотеки.

За неколку моменти од сега, можете да ги влечете и испуштите вашите документи и да ги споите во еден PDF.

Онлајн софтверот овозможува прегледување и преуредување на документите по саканиот редослед.

Бесплатна и лесна за употреба онлајн алатка за спојување на PDF

Бесплатна онлајн алатка за спојување на PDF

Спојувањето на PDF е широко користена операција за комбинирање на две или повеќе PDF-датотеки во еден PDF документ.

Потребата од спојување на PDF-датотеки е различна кај организации, индустрии и поединци, но целта е да се создаде пристапен, организиран, лесен за управување и лесен за споделување PDF документ.

Функцијата за спојување е идеална за архивирање на скенирани документи и печатени трудови. Професионалците кои секојдневно се занимаваат со документи можат да ги комбинираат своите документи во една PDF-датотека за подобра организација.

Спојувањето PDF-датотеки може да биде корисно ако се комбинираат поглавја за проект или се додава нова страница во е-книга. Таа, исто така, ја наоѓа својата цел во финансиите да ги спои сметките, извештаите или извештаите од година во година.

Често Поставувани Прашања

Ова спојување на PDF произведува висококвалитетен PDF документ со висока резолуција во стандарден формат А4.
Бидејќи ова спојување на PDF може да комбинира до 10 датотеки, можете да креирате серија датотеки, а потоа да ги комбинирате во еден PDF. Исто така, производот е подготвен за API по барање.
Можете да го споите Word во PDF индиректно, со конвертирање на MS Word во PDF, а потоа да се споите со другите PDF-датотеки.
Откако ќе ги отворите вашите PDF-датотеки, користете го левиот клик за да ја повлечете датотеката до саканиот редослед.
Не, не можете да споите заштитен PDF.
Веќе гласано 4.45 / 5 - 478 гласови