PNG во PDF

Бесплатна онлајн апликација за конвертирање на PNG во PDF лесно и брзо.

Поставете до 10 датотеки со 10 MB по датотека (максимална големина 100 MB)
Веќе гласано 4.74 / 5 - 445 гласови
Вашата датотека е подготвена за преземање. Ви благодариме што го користите Gorilla PDF!
Преземи

Како да конвертирате PNG во PDF?

Како да конвертирате PNG во PDF?
  1. Отворете го конверторот на датотеки PNG во PDF.
  2. Кликнете на Преглед и отворете ја вашата PNG-датотека од вашиот компјутер или мобилен.
  3. Кликнете на Конвертирај за да го започнете процесот на конвертирање.
  4. Откако ќе завршите, преземете ја вашата датотека во PDF формат.

Онлајн конвертер PNG во PDF на кој можете целосно да се потпрете.

Претворете PNG во PDF и направете повеќе со други алатки.

Со алатката, можете да конвертирате една слика PNG во PDF документ.

Потоа, можете да продолжите со алатката за спојување за да комбинирате повеќе PDF-датотеки во една датотека.

Конечно, компресирајте и заштитете ја датотеката пред да ја испратите преку мрежа.

Претворете PNG во PDF и направете повеќе со други алатки
Бесплатен онлајн конвертер PNG во PDF

Бесплатен онлајн конвертер PNG во PDF.

Претворете ја вашата растерска графика во формат на PDF-датотека во PDF во движење, и со неколку кликања конвертирајте ја вашата датотека и подготвена.

Конвертирајте онолку PNG слики колку што ви треба бесплатно без никакви ограничувања.

Истиот квалитет, различен формат.

PNG е меѓународен стандарден формат на датотека без загуби што го зачувува квалитетот со уредување и компресија.

Нашата алатка за конвертер ја врамува сликата PNG во PDF-датотека и ја задржува истата големина и квалитет.

Ако дополнително сакате да ја компресирате PDF-датотеката, погледнете го нашиот PDF компресор.

Истиот квалитет, различен формат
Брза и сигурна алатка за сервисирање PNG во PDF

Брза и сигурна алатка за сервисирање PNG во PDF.

Конверторот PNG во PDF е целосно спроведен со времето што го трошите на конвертирање и се обидува да го испорача вашиот резултат што е можно побрзо во средина без проблеми.

Секогаш можете да сметате на овој конвертер PNG во PDF.